NexusHerning

Den eneste af sin slags i verden

Nexus – House of sounds and vision

Nexus er en helt særlig flagskibsbutik i hjertet af Herning, der har en bred vifte af både nye og brugte modeller af Bang & Olufsen® produkter. Advicer har i samarbejde med det engagerede team i forretningen arbejdet mod at få denne unikke identitet til at leve online med et nyt website med tilhørende webshop.

Det har været formålet med det online univers, at man som besøgende skal få en klar fornemmelse af, hvad huset Nexus har at byde på. Flere steder på websitet er der derfor implementeret video.

På websitet findes også medarbejderfotos, som Advicer har leveret igennem et fotografsamarbejde, hvor hovedfokus var at matche Nexus Herning med en fotograf, der kunne fornemme livsnerven og stilen i forretningen og hos personalet.

Hver måned håndterer Advicer SEO og Google Ads for Nexus Herning for at sikre, at potentielle kunder finder vej til deres forretning – fysisk eller online.

Potentielle kunder, som ikke aktivt søger efter forretningen eller produkterne, har Advicer sikret eksponering over for med programmatisk indkøb af displayannnoncering.

Derudover har Advicer udviklet en strategi for organisk content på sociale medier, som skal bidrage til at Nexus Herning er repræsenteret, men også deler ud af deres helt ekstraordinære viden om deres produkter.