Hos Advicer har vi samlet Midt- og Vestjyllands skarpe specialister inden for markedsføring. Vi sørger for, at dine kunder møder dit brand og dit produkt i relevante medier og på de rigtige platforme, så de får en helhedsoplevelse – og du får serveret dit budskab optimalt.

Reklame Advicer 00005
Cirkel

Vi yder en ekstraordinær indsats for din succes

Stil krav til os! Vi elsker udfordringer

Vi tager ansvar for dine specifikke opgaver og vi tager ejerskab i processen, med ydmyghed og stolthed over den tillid du som kunde viser os. Vi gør vores ypperste for at give dig løsninger med mærkbar effekt.  Vores tilgang er fire værdiord, som hver især er en af de fire søjler vores ’hus’ bæres af.

EFFEKT – EJERSKAB STOLTHED – ÆRLIGHED

Vi har ikke brug for et traditionelt reklamebureau, der forsøger at implementere tiltag, der kun rammer 2% af befolkningen. Vi skal ramme vores kernekunde. Og det kan Advicer. Der er en stor tryghed i for os at vide, at der altid er kompetente medarbejdere, der kan træde til, når der er brug for det. Jeg er helt tryg ved de aftaler, vi laver. Der kommer ingen mærkelige eller uventede regninger.

KIM LAURITSEN

Centerchef, herningCentret

Kim Herningcentret

REFERENCER

Tv2 Sort
Undervisnings Ministeriet
Dr
Dahl
Herningcentret
Herningvand
Museum Midtjylland
Yousee
Herluf
Jbs
Aulum Moelle
Herning Bibliotek
Herningkommune
Christina Watches
Herning Hf
Herning Gym

Din personlige rådgiver

Hos os er det enkelte menneske i centrum.

Det skal skinne igennem i vores arbejde lige fra starten. Derfor tildeles du altid din helt egen medierådgiver, som rådgiver og vejleder dig i din markedsføring. Vi sørger for at du får personlig service!

Vi vil sikre succes for vores kunder i Midt- og Vestjylland.

Vores kreative evne til konstant at opsamle og bruge data, teknologier og trends giver os mulighed for at leverer løsninger, der sikrer dig markedsføring med effekt.