Borgen Shopping

Oplev forskellen

Alle dine favoritter samlet på ét sted

Borgen Shopping ligger centralt i hjertet af Sønderborg. Med sine 45 butikker, caféer & restauranter, biograf og masser af p-pladser, opfylder shoppingcenteret alle hverdagsbehov for byens indbyggere. Borgen er et samlingspunkt for shopping, fællesskab, kultur og oplevelser.

Advicer har udviklet Borgens visuelle identitet, der er blevet implementeret på alle markedsføringskanaler. Vi har skabt en rød tråd for centret, både når det gælder farver, fonte, grafiske elementer og billedstil. Advicer har også ansvaret for contentproduktion til Borgen, hvor vi laver conent- og medieplaner på månedsbasis, ligesom vi producerer content og planlægger al organisk og sponsoreret aktivitet for centeret på henholdsvis Facebook, Instagram og TikTok. I den forbindelse har vi direkte kontakt med de forskellige ansatte i butikkerne i centret, hvor vi arrangerer fotodage og generelt eksekverer og planlægger centrets SoMe-kanaler.

Som endnu et tiltag har vi hos Advicer stået for at iværksætte Borgens første influencersamarbejde. Livsstilsinfluenceren Ditteblog, der er bosat i Sønderborg, er ambassadør for centret og deler jævnligt content fra Borgen.

Play Video

Vi har ligeledes udviklet Borgens website og varetager alle markedsføringsaktiviteter for centret. Aktiviteterne omfatter bl.a. abribus, busbannere, radiospot, TV- og biografreklamer, indoor materiale, sponsoreret og organisk indhold på sociale medier, displayannoncering, Google Ads og SEO.

Advicer har aktiveret et stærkt samarbejde mellem Borgen Shopping og livsstilsinfluenceren Ditteblog. Dermed har vi iværksat Borgens første influencersamarbejde. Valget er faldet på Ditte, fordi hun er bosiddende med sin familie i Sønderborg, og hun er dermed en oplagt ambassadør i centreret, som hun kendte og brugte forud for samarbejdet.  

Ditte laver og poster løbende content for Borgen shopping henover året, og er også hovedperson i en TV-produktion, der afvikles igennem TV2 Play.

 

Foruden samarbejdet med Ditte, der er i kategorien makro-influencer, har Borgen Shopping igennem Advicer også samarbejde med 10 lokale microinfluencers.

Play Video