Bloms Butikker

Dine favoritter samlet på ét sted

Alt det du lige står og mangler

Bloms Butikker er et lokalt shoppingcenter i hjertet af Skanderborg. Når du træder ind i Bloms, går du ind i en “lille by i byen” med alt, hvad hjertet kan begære. Shoppingcenteret opfylder alle hverdagsbehov for byens beboere, og det lokale engagement gennemsyrer stemningen i det hyggelige indkøbscenter.

Advicer har udviklet en sammenhængende visuel identitet for Bloms Butikker, der er blevet implementeret på alle markedsføringskanaler. Det gælder både farver, fonte, grafiske elementer og billedstil. Advicer har også ansvaret for contentproduktion til Bloms Butikker, hvor vi laver månedlige content- og medieplaner, producerer content og planlægger al organisk og sponsoreret aktivitet for centeret på henholdsvis Facebook, Instagram og TikTok. I den forbindelse har vi direkte kontakt med de forskellige ansatte i butikkerne i centret, hvor vi arrangerer fotodage og generelt planlægger contentplanen for centrets SoMe-kanaler.

Vi har ligeledes udviklet deres website, ligesom vi varetager alle markedsføringsaktiviteter for Bloms Butikker. Aktiviteterne omfatter bl.a. Abribus, busbannere, radiospot, TV- og biografreklamer, indoor materiale, sponsoreret og organisk indhold på sociale medier, displayannoncering, Google Ads og SEO.