+150 års erfaring med lokal markedsføring

Vi er Advicer, og vi har været her længe...

Faktisk så længe, at dine bedsteforældre nok kan huske nogle af de annoncer, vi trykte i de lokale dagblade for mange år siden. Vi er nemlig en del af Mediehusene Midtjylland som strækker sig fra Silkeborg søerne, Hernings Knudmose og helt ud til Skive fjord.

Arbejdsmiljø på kontoret
Arbejdsmiljø
Morten Bæk
Altan

Vores primære formål er at tage ansvar for vores kunder - vi er først og fremmest problemløsere.

Problemer bliver hverken løst eller skabt alene. Derfor går vi altid efter et langsigtet samarbejde. Den slags samarbejde, hvor du ikke altid skal forklare os alle fagtermerne i din branche - for vi har lyttet efter første gang.

Det gør processerne hurtigere for dig i pressede situationer - for vi kender allerede dig og dit produkt.

Advicer Herning Marketing Silkeborg 4430
Emma Kjærsgaard
Kim Sangild

Markedsføring ændrer sig - det gør vi ikke

Fra avisannoncer til kampagner på Snapchat og Facebook. Markedsføring er i konstant udvikling, og det er vores ansvar at følge tendenserne. Det har vi altid gjort, og det bliver vi ved med, men vores kerneværdier er faste. Vi er lokale, og vi vil gøre en forskel for de midtjyske virksomheder. Derfor fokuserer vi på at:

Lokal Vaekst

Fremme lokal vækst

Vi vil arbejde med lokale virksomheder uanset størrelse og budget.

Arbejdsplader

Skabe lokale arbejdspladser

Vi vil ansætte lokalt, så vores medarbejdere altid ved, hvad der rør sig i nærområdet.

Printer

Uddanne lokalt

Vi vil elever og praktikanter, så lokalområdet bliver ved med at udvikle dygtige unge mennesker med stærke faglige kompetencer.

Foreninger

Støtte lokal trivsel

Vi vil sponsorere lokale foreninger for at fremme trivsel omkring os.

Overfor dig vil vi altid...

Tage ansvar

Altid og i alle dele af processen. Vi leverer til aftalt tid, er altid tilgængelige og sender ikke uforudsete regninger.

Være ærlige

Vi holder, hvad vi lover og siger nej til opgaver, vi ikke kan eller vil løfte. Vi fortæller altid sandheden med et smil, og møder dig indenfor budget.

Levere kvalitet

Vi leverer altid det bedst mulige produkt ud fra de rammer, der bliver sat. Vi vil være med på tidens tendenser og hjælpe dig med at finde nye løsninger.

Skabe effekt

Vi kommer rundt om hele mediepaletten for at finde den bedste og mest effektfulde markedsføringsløsning for netop din virksomhed.

Men først og fremmest vil vi være helt nede på jorden

Vi er et solidt, stærkt og kreativt midtjysk bureau for hele egnen. Vi bevæger os omkring Silkeborg, Skive og Herning - hvor vi omgås vores kunder både privat og i offentlige sammenhænge. Vi tror nemlig på, at den bedste markedsføring skabes ved at arbejde for og med folk, man holder af.

Arbejdsmiljø

Unikke fordele, som du ikke finder andre steder

Arbejdsmiljø

Lokale medier

Som et udspring af Mediehusene Midtjylland kan vi tilbyde dig unikke alt-i-en-løsninger. Vi er en familie som tæller de største midtjyske aviser, nyhedssites, radiokanaler og lokale inspirationsmagasiner. Det betyder, at du ikke finder en bedre pris eller et bedre kendskab på lokal annoncering end hos os.

 

Se alle vores medier

Kun 1 bureau

Kunderejsen er fragmenteret, og du når selvfølgelig ikke dine kunder igennem vores kanaler alene. Derfor har vi som full-service-bureau medarbejdere ansat til alle aspekter af din markedsføring. Det betyder, at du ikke behøver at bruge flere bureauer til forskellige formål. Mere tid = mere sjov!

 

Se vores medarbejdere

Arbejdsmiljø

God kundeservice er en selvfølge

Du behøver ikke tale med både Jeppe fra salg, Kim fra ledelsen eller Thea fra paid. Du får altid en fast medierådgiver - som har god tid til at forstå din problemstilling. Vi har hele 22 medierådgivere og de har et fast antal kunder. På den måde har du kun en kommunikationsvej ind til os - det skaber bedre personlige relationer, større forståelse og bedst af alt - du behøver ikke videregive informationer flere gange.

Vi er stolte af at have arbejdet sammen med...

Herningcentret
logo.png
Herningvand Logo
Regatta-BLAA.svg
k2logo.svg
maf_logo
Herning Gym
Herningkommune
Herning Hf
Logo.svg
sunds-textiles_Logo.svg
Original
Logo-gardenstory-1.svg
Logo-SP.png
logo.svg
gjerulff-logo.svg
brd-logo.svg
Bedemand-logo-2.png?lossy=1&strip=1&webp=1
Christina Watches
broendum-logo.svg
xlogo.png.pagespeed.ic_.chETQ3AU_7.png
logo.svg
logo.svg
Museum Midtjylland

Advicer er mere end et marketings­bureau

Vi er en mediekoncern, en familie og et fællesskab. Vi holder af vores kunder, vores arbejde og brænder for at skabe vækst for virksomheder i hele Midtjylland. Det er nemlig mere end vores arbejde - det er vores hjem, med virksomheder som er ejet af vores venner, vores venners venner og vores venners morfars søster.

Vi er nemlig lokale. Helt ind i hjertet. Og vi er stolte af det.

Af mennesker, til mennesker, for mennesker.

Arbejdsmiljø