Skab komplet opmærksomhed med High Impact bannere

- Få indblik i de indflydelsesrige annoncer her

Advicer blogindlæg
Rebekka Kjærgaard

DIGITAL DESIGNER

Rebekka Kjærgaard

+45 96 26 25 94

rebekka.k@advicer.dk

Del

Indholdsfortegnelse

Hvad er High Impact bannere?

High Impact bannere er store, bemærkelsesværdige online annoncer, som kommer i mange forskellige udformninger til både desktop og mobil. Du kan indhylle et website i dit brand med et skin, eller være det første en modtager ser med et topscroll. Annoncerne er skalerbare, så uanset størrelsen på webbrowseren, vil annoncen altid være tilpasset. Derfor kan du være sikker på, at modtageren til hver en tid vil få den optimale oplevelse af dit brand.

Få mindst 10 gange mere opmærksomhed

High Impact bannere fylder rent ”fysisk” meget mere end standard display bannere. Derfor kan man få en oplevelse af, at High Impact banneret overtager websitet. Jo mere en annonce fylder, jo mere af modtagerens opmærksomhed stjæler den også. Det er blandt andet derfor High Impact bannere er så effektive. De skaber 10 gange mere opmærksomhed end standard display annoncer – og oftest langt mere.

Mere plads betyder ikke flere budskaber

Som sagt er High Impact bannere langt større end mange standard display bannere. Derfor har man som annoncør også mere plads at boltre sig på. Men det betyder ikke, at man skal bruge pladsen på flere budskaber. Ved High Impact bannere gælder de samme guidelines, som på alt andet display annoncering: Hold dig til ét formål. Flere formål betyder flere budskaber, og det vil blot skabe forvirring. Husk at det stadig er et online medie, der annonceres på, hvor du kun har et par sekunder til at fange modtagerens opmærksomhed. Derfor er det stadig vigtigt at gøre budskabet klart og tydeligt. Udnyt derfor den ekstra plads til visuelle elementer eller animationer for at underbygge dit budskab. Det vil gøre dine High Impact annoncer endnu mere effektive.

Det bedste tidspunkt at benytte High Impact bannere

Der er aldrig et dårligt tidspunkt at bruge High Impact bannere til annoncering, og vores overbevisning er, at ethvert budskab kan tilpasses de iøjefaldende annoncer. Vi anbefaler især at benytte High Impact bannere til awareness kampagner. Det kan f.eks. være at din virksomhed lancerer et helt nyt produkt, som I gerne vil have ud over stepperne. Her vil annoncering med High Impact bannere være et effektivt værktøj, som passer til netop dit formål med annoncen – at skabe opmærksomhed. Og det er der ingen tvivl om, at High Impact bannerne vil opnå.

High impact giver high impact

De iøjnefaldende High Impact bannere er, med deres enorme fylde, verdensmestre i at skabe opmærksomhed omkring dit brand eller virksomhed. De har stor indflydelse på det site, de vises på, og med de rette virkemidler vil de helt klart vække modtagerens interesse. Lad dig ikke friste af den store plads og klemme flere budskaber ind. Vig i stedet pladsen for visuelle elementer og animationer, som kan underbygge dit budskab og gøre det endnu mere skarpt. Husk også, at selvom High Impact bannerne har stor indflydelse, kan de ikke gøre arbejdet alene. Opnå den ultimative effekt ved en kombination af både High Impact annoncering og standard display annoncer til din kampagne. På den måde opnår du de bedste resultater.