Vi søger
kreativ webdesigner

som brænder for design på alle platforme

ADVICER er et full service reklamebureau med et stærkt digitalt, strategisk og kreativt set-up.

Til bureauets grafiske team, har vi brug for en kreativ og engageret mediegrafiker, der brænder for design på alle platforme, med særligt fokus på at designe og formgive websites.
 

Jobbet

Du bliver en del af et kreativt team, hvor du skal være garant for at skabe kreative løsninger til vores kunder. Dine primære arbejdsopgaver vil være at udvikle webdesigns og generelt sikre brugeroplevelsen og udtrykket i de digitale løsninger til vores kunder. Du mestrer derfor webdesign på højt niveau, har en god tekstforståelse og et godt kendskab til typografi og tekstombrydning. Samtidig har du en god forretningsforståelse og kan trylle med ingredienserne uanset branche og produkt. Vi lægger samtidig også vægt på, at du også kan begå dig på tryk med styr på typografiske regler og farveprofiler
 

Din baggrund

Vi forventer, du har gode kommunikationsevner, og kan arbejde struktureret med flere kreative projekter ad gangen. Du har et skarpt overblik. Du ved, at deadlines skal overholdes, og du ønsker at levere det bedst mulige produkt til kunden – hver gang. Derudover kan du med dit kreative mindset skabe nye grafiske løsninger der fungerer på web – og hertil på print. Du brænder for dit fag og er nysgerrig overfor ny viden med en konstant lyst til at udvikle og forny dig. Det er vigtigt, at du kan argumentere for dine designvalg og har modet til at udfordre vanetænkning. Vi forventer, at du er selvkørende i forhold til dine opgaver, og at du kan dine gestaltlove helt ud til fingerspidserne.
 

Kompetencer

Du har minimum 3 års erfaring fra lignende stilling.
Du er superbruger i Adobe pakken og kender alle dine genveje.
Du har fuldstændig styr på WordPress og kan kode i CSS og HTML.
Solidt kendskab til PHP og JavaScript er en fordel, men ikke et krav. Det er samtidig en fordel, hvis du kender til andre CMS systemer end WordPress, herunder Umbraco, Joomla! eller Magento.
Det er ligeledes en fordel, hvis du har en forståelse for WordPress fil opbygning.
 

Derudover er du...

  • Struktureret, systematisk og analytisk
  • God til at arbejde både selvstændigt og i mindre teams
  • Ambitiøs, engageret og loyal
  • Vedholdende og slipper ikke sagerne, før de er færdige
  • God til at gribe en opgave

 

Reklamebureauet Advicer og Mediehusene Midtjylland tilbyder:

Ansættelse i en innovativ mediekoncern, hvor dine muligheder for personlig udvikling er store. Du får dygtige og professionelle kolleger, der lægger vægt på et uformelt samarbejdsklima med respekt for hinanden og vores værdier. Gode ansættelsesforhold med en løn, der modsvarer dine kvalifikationer.

 

Arbejdssted

Østergade 21, 7400 Herning.
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til adm. Direktør Ulrich Gorm Albrechtsen 29400202 eller Produktionschef Karin Lykke 53534282.
 

Ansøgning

I din ansøgning ser vi gerne du medsender link til din portefølje.
Vedlagt CV og ansøgning sendes pr. e-mail til: chefsekretær Tina N. Mortensen på tnm@herningfolkeblad.dk.
Ansøgningsfrist: tirsdag den 17. marts. Ansøgningerne vil blive vurderet løbende og behandlet fortroligt.
Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Taenk Storre Advicer

Lad os skabe et nyt projekt sammen