Vi søger adm. direktør

til kreativt reklamebureau i Herning

Da vores nuværende direktør er blevet hentet til et stort job i København, søger vi nu en stærk direktør, som kan fortsætte den positive udvikling af reklame- og webbureauet ADVICER.

ADVICER er et kreativt og effektivt reklamebureau, som holder til i et spændende mediehus midt på gågaden i Herning, hvilket betyder, at man dagligt går mellem 100 andre kreative og kommunikationsinteresserede mennesker fra forskellige kommunikationsvirksomheder.

ADVICER er sit helt eget selvstændige bureau med dels stærke interne kompetencer samt et stærkt netværk af strategiske samarbejdspartnere og eksterne specialister.

Som direktør i ADVICER skal du være stærk på strategi og udvikling; både for bureauet og ikke mindst for vores mange kunder, for hvem vi arbejder for at forbedre deres afsætningsmæssige positioner og salg. Samarbejde og netværk hører til direktørens stærke kompetencer, ligesom vores direktør skal formå at få kreativiteten ud over rampen. Som direktør vil du få en central rolle i det lokale erhvervsliv med mange kontaktflader inden for forskellige brancher, så dit erhvervsmæssige interessefelt skal være mangesidet og lysten til at indgå i lokale netværk stor. Måske er du ikke direktør i dag, men du har igennem dit tidligere ledermæssige virke fået appetit på at komme helt op på øverste lederhylde.

Om stillingen

Din væsentligste opgave bliver at være en aktiv, engageret og visionær leder, som selv - og igennem medarbejderne - har fokus på kreativitet, kommunikation og salg.
Med din baggrundsviden om kommunikation og markedsføring vil du skulle rådgive og vejlede kunderne til de rigtige løsninger.

Der er tale om en stilling, hvor du, ud over den daglige drift, også får markant indflydelse på bureauets fortsatte udvikling. ADVICER har både udviklingsplaner og ambitioner, og du kommer til at spille en væsentlig rolle i både at udvikle og realisere dem. Du får ansvaret for kundekontakten – både overfor eksisterende kunder og i salgsarbejdet med potentielle kunder.

Din profil
  • Du er ambitiøs, udadvendt og klar på en udfordrende hverdag på et dynamisk reklamebureau

  • Du motiveres af service, salg og rådgivning

  • Du forstår vigtigheden af at holde det administrative overblik og dermed at sikre et solidt økonomisk grundlag for bureauet

  • Din lederstil er åben, tydelig og motiverende, og du er en god kulturbærer

  • Du er en god rådgiver, er netværksorienteret og du har flair for kundekontakt

  • Du kan arbejde på øverste strategiske niveau, ligesom du har en forretningsmæssig forståelse for markedsføring og branding af virksomheder - både digitalt og online

  • Du har appetit på at lave virkningsfulde og kreative løsninger,som skaber effekt for vores kunder

  • Du har sandsynligvis en videregående uddannelse inden for eksempelvis kommunikation, markedsføring eller lignende.

  • Din forståelse af - og interesse for - digital kommunikation er stor og vigtig

ADVICER og Mediehusene Midtjylland tilbyder:

Du kommer til at arbejde på et kreativt og effektivt reklamebureau, som bor i et stort kommunikationshus. ADVICER er stærk på både strategi og operationelle digitale og grafiske løsninger. Vi har mange spændende lokale kunder, og hertil nationale kunder inden for bl.a. detailhandel og serviceerhverv.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen så kontakt bestyrelsesformand Alex Nielsen på tlf. 40 32 83 33

Ansøgning

Kan du se dig selv som leder af ADVICER – og matcher du ovenstående, så fremsend din ansøgning vedlagt bilag, CV og evt. relevante referencer hurtigst muligt og senest onsdag den 18. november 2020 pr. e-mail til direktionssekretær Tina N. Mortensen
tnm@mediehusenemidtjylland.dk.

Ansøgningerne vil blive vurderet løbende og behandlet fortroligt.