Sådan får du dine produkter solgt

Hvor og hvordan du præsenterer dine produkter er altafgørende for, om du fanger folks opmærksomhed og får solgt varen.

Visuel Identitet
Seooptimering Sogemaskineoptimering Seo Strategi Linkbuilding

Løs problemet

Mange virksomheder er alt for generelle i kommunikationen til deres kunder, og adskiller sig derfor ikke nok fra deres konkurrenter.

Det handler ofte om at fokusere på netop det problem, dit produkt er løsningen på. Webshoppen, hvor man kan købe produktet, er som regel  godt informerende. Det betyder dog ikke, at præcis samme budskab skal være gældende på andre platforme. Sæt dig i din kundes sted, så du bedre kan komme kundens behov i møde.

Displayannoncering

Gør opmærksom på dine produkter på et splitsekund med displayannoncering

Displayannoncering virker ikke optimalt, hvis kvaliteten af banneret ikke fanger målgruppens opmærksomhed med det samme.

Derfor giver det ikke værdi nok, blot at vise et billede af produktet samt en beskrivende tekst. Det giver mere værdi at kommunikere et budskab, som de besøgende kan relatere til. Sælger du eksempelvis mobiltelefoner, er det sælgende budskab måske mere ”Knivskarpe billeder uden at bekymringer om plads” i stedet for ”Nokia T5, ultra 300D kamera og 64GB plads.

Google Ads

Den værdi, man kan opnå ved søgeannoncer gennem Google Ads, er enorm.

På baggrund af data kan dine produkters tilstedeværelse sikres der, hvor en potentiel kunde foretager en produktsøgning, som har relevans for dine produkter. I samspil med skræddersyede landingsider på din hjemmeside eller webshop, er Google Ads et magtfuldt redskab at benytte til at reklamere for dine produkter. Desuden kan der føres budgetkontrol, så man får mest mulig ud af markedsføringskronerne.

Some Sociale Medier Displayannoncerin Annoncer Nettet

Sociale medier

Sociale medier er en fremragende platform til at reklamere for dine produkter.

Foruden mulighederne for adskillige annonceringsformater, kan du øge fokus på udvalgte produkter, uden at det koster dig en krone. Via Facebook kan du oprette et forretningsområde på din virksomhedsside, hvor du kan tilføje udvalgte produkter og efterfølgende tagge dem i opslag og kommentarer. Via Instagram kan du benytte Instagram shopping, hvor du på dine billeder kan markere flere produkter og linke direkte ind til din webshop.

Opsaetning Website Display Design

Søgemaskineoptimer din hjemmeside/webshop

Søgemaskineoptimering (SEO) er enorm vigtig, uanset om du arbejder med en webshop, eller har en hjemmeside der tilbyder en service. Godt SEO-arbejder sikrer, at din forretning og alle dens produkter er synlig på søgemaskinerne.

Uden korrekt opsætning af sidetitler, produktnavne, søgbar tekst med mere kan du godt vinke farvel til trafikken fra søgemaskinerne.

Vi plejer at sige, at SEO-arbejde har en effekt på sigt, og altså ikke bare en her og nu-effekt. Så snart søgemaskinerne har indekseret din hjemmeside eller webshop, og du rangerer på første side, gør søgemaskinerne resten af arbejdet for dig. Men vejen dertil kræver ofte en indsats - og løbende opfølgning på resultaterne.

Grafiker Grafisk Designer Social Medie Display Website
BLOG
& inspiration

Kan du gennemskue mulighederne med online markedsføring?

Måske du er interesseret i?

Få dit budskab skaleret op
(Åbner i nyt vindue)

Vi producerer kataloger og
magasiner efter dine behov

Vis hvem du er med en
stærk visuel profil

Taenk Mennesker

Opbyg en markedsføringsplan med os