fbpx

Vi har til formål at yde en ekstraordinær indsats

Din foretrukne rådgiver, når din virksomhed skal markedsføres

Mediehusene i Herning, Ikast og Silkeborg har samlet de skarpeste og dygtigste specialister inden for markedsføring ved samme bord.

Vi kalder det advicer, fordi vi er din foretrukne rådgiver, når din virksomhed skal markedsføres.

advicer sikrer dig, at din markedsføring er til stede på alle de platforme, hvor dine potentielle kunder befinder sig. Vi sørger for, at brugerne møder dit brand som en helhedsoplevelse, hvor budskab og udformning er tilpasset de enkelte platforme og medier.

Vi skaber daglig kontakt mellem tusindvis af virksomheder og deres kunder. Kontakt en medierådgiver og få fuldt udbytte af dine markedsføringskroner.

TilTina 37

Kontakt en medierådgiver

Vi vil sikre succes for vores kunder gennem:

Troværdighed

Vi vil bygge vores arbejde på tillid, pålidelighed og fairness, og at der grundet vores ansvarlighed, alsidighed og ærlighed står respekt om vores arbejde.

Nytænkning

Vores kreative evne til konstant at finde og bruge de nyheder og løsninger, der bedst opfylder læsernes og samarbejdspartnernes behov.
 

Samspil

Når alle deler viden og fælles ressourcer og dermed tværfagligt bidrager til at nå de fælles mål.

Lokalperspektivering

Vi forholder vores arbejde til den enkelte borgers tilværelse i lokalsamfundet. Vi er den lokale samfundshjørnesten!

Succes

Er at vi ikke alene afdækker og opfylder vores læseres, lytteres og annoncørers forventninger - men yder en indsats som de oplever som ekstraordinær. Modtagernes ønsker, behov og motiver er således fokuspunktet for alt vores arbejde.

TilTina 23

Din personlige rådgiver

Hos os er det enkelte menneske i centrum. Det skal skinne igennem i vores arbejde lige fra starten. Derfor tildeles du altid din helt egen medierådgiver, som rådgiver og vejleder dig i din markedsføring. Vi sørger for at du får personlig service!


Vi vil sikre succes for vores kunder i Midtjylland

Vores kreative evne til konstant at opsamle og bruge data, teknologier og trends giver os mulighed for at leverer løsninger, der bedst opfylder vores kunders behov.