fbpx

Hvordan fastholder jeg mine kunder?

 

Fastholdelse af kunder er marketingarbejde, fordi branchen byder på mange datastyret redskaber og platforme at arbejde med, baseret på dine kunders adfærd.

Nye kunder er vigtige at prioritere, ligesom det er vigtigt at fastholde de nuværende

I dag er online markedsføringsmetoder en af de mest populære reklamemetoder. Vi mener dog, at man opnår mest effekt, hvis man markedsfører på alle de platforme, hvor målgruppen er repræsenteret. Online såvel som offline. Mange siger, at offline markedsføring, så som kataloger, magasiner, flyers med mere, er på vej ud. Det er langt fra sandheden. Online markedsføring har måske overtaget mange dele af reklamebranchen, men offline markedsføring har derimod fået en ny plads på hylden.

 

Tryksager (kataloger, magasiner, flyers, banner med mere)

Tryksager har evnen til at tale til sanserne på helt andre præmisser end digitale reklamer. Papirets ru overflade. Emballagens form og størrelse. Adskillige budskaber kan kommunikeres direkte og samles i ét katalog eller i én folder. Tryksagers største styrke er dog muligheden for at tage dem med overalt. Også selvom der ikke er internetdækning.

Derfor har tryksager kontinuerligt evnen til at kommunikere budskaber til dine kunder og er en væsentlig medspiller til at vedligeholde dine kunders interesse.

Læs mere om tryksager her

 

Avisannoncer

Dagblade og ugeaviser er annoncørens direkte vej til kunders postkasse. Vores læsere er loyale, og det giver dig mulighed for at henvende dig til de målgrupper, som rent faktisk er indstillet på at give dig deres opmærksomhed. Har du eksempelvis gentagende sæsonbaseret tilbud, kan du vælge hvilke af vores store dækningsområder, du ønsker at annoncere tilbuddet inden for.

Underbevidst gør du gentagende gange læseren opmærksom på din virksomhed.

Læs mere om avisannoncer her

 

Sociale medier

Hvis du ønsker at fastholde dine kunder, så bliver du nød til at kommunikere til dem dér, hvor de befinder sig. Alle er på sociale medier i dag. Derfor er dine kunder det også. Ordet ”social” er netop nøgleordet for disse medier, da du har mulighed for at pleje og bearbejde relationerne direkte til kunderne. Din virksomhed kan med andre ord få en personlig relation med hver enkelt kunde, og folk køber fra dem, de kender. Vi hjælper din virksomhed med at lære dine kunder og målgruppe bedre at kende, og viser dig hvordan dette kan lade sig gøre via sociale netværkstjenester.

Læs mere om sociale medier her

 

E-mail marketing

Nyhedsbreve skal ikke undervurderes, fordi det er et fremragende redskab til at fastholde kunder, uden det store tidsforbrug. E-mail marketing er en af de mest automatiserede reklamemetoder på markedet, fordi det er muligt at udsende foruddefinerede værdiskabende indhold baseret på dine kunders adfærd og købsflow. Du kan sende planlagte serier af e-mails, som eksempelvis indeholder en e-bog, et katalog eller blot en påmindelse om Black Friday tilbud.

Læs mere om e-mail marketing her

 

Hjemmesider og webshops

Brug din hjemmeside til at give kunderne merværdi. Blogs er blevet mere og mere populært. For det første, fordi du kan integrere din blog med adskillige andre platforme. For det andet fordi du har mulighed for at skabe indhold, som har værdi for dine kunder. Du kan informere om udviklingen af dine produkter. Eller give gør det selv-tips. Med andre ord har du, som ekspert inden for din branche mulighed for at dele ud af din viden til dine kunder. Hvis du er i stand til at skabe indhold, som vækker interessen hos dine kunder, besøger de højst sandsynlig din blog, og dermed din hjemmeside, igen.

Læs mere om hjemmesider og webshops her

 

Morten Bæk

Jeg er Digital Konceptudvikler og hjælper innovativt kunder med at udvikle, synliggøre og vækste deres virksomheder.