Vi søger
SEO-specialist

Er du allerede en dreven SEO-specialist med solid ballast i gængse værktøjer og optimeringer, som Google Search Consol, Google Analytics og linkbuilding?

Så er du måske vores nye kollega. Vi leder efter en SEO-specialist, som kan dele ud af sin ekspertise og selv tage initiativ – alt sammen for at imødekomme vores kunders stigende behov for synlighed online.

Din profil

Du har en god portion interesse for den digitale tilstedeværelse og ’the next big thing’ inden for SEO. Du kommer måske fra en lignende stilling – måske endda fra bureau, og selvom du ikke ved alt endnu og stadig har meget at lære, så har du god og relevant erfaring at trække på.

Det er naturligt for dig at arbejde sammen med kunder og kollegaer på tværs af kompetencer og specialer. Du har fremragende kommunikationsevner og kan præsentere og forklare komplekse løsninger på en letforståelig måde – både overfor kunder og kollegaer.

Vi forventer, at du kan nikke genkendende til følgende:
  • Du kan anskue en hjemmeside med robotternes algoritmebaserede øjne og kan samtidig perspektivere løsningen til de besøgendes behov

  • Du er datadrevet i din optimering og har et talent for ikke at efterlade løse ender på trods af løsningernes omfang og kompleksitet

  • Du har forståelse for både teknisk on-page og off-page SEO, såsom linkbuilding eller søgeordsanalyse

  • Du har erfaring med SEO-værktøjer, som Ahrefs, Accuranker, Screaming Frog eller lignende

  • Du er analytisk stærk, selvkørende og initiativrig

ADVICER og Mediehusene Midtjylland tilbyder:

Ansættelse i en innovativ mediekoncern, hvor dine muligheder for personlig udvikling er store.

Hos ADVICER bliver du en del af et stærkt team af kompetente og ambitiøse kolleger. Vi arbejder med en lang række kunder inden for digital markedsføring, website-produktion, marketing automation og brandudvikling. Opgaverne er derfor både varierede, udfordrende og spændende. Opgaverne kommer dels via vores eget opsøgende salg, men også gennem samarbejder internt i Mediehusene Midtjylland, hvor medierådgiverne i bladhusene er vigtige partnere.

Arbejdssted

Østergade 21, 7400 Herning.
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til: Head of Production Louise S. Pallesen på telefon 26 83 36 78 louise@advicer.dk eller adm. direktør Kim Sangild på mobil 40 21 66 61 kim@advicer.dk.

Ansøgning

I din ansøgning hører vi gerne om, hvilke succesfulde SEO-kampagner du har været en del af. CV og ansøgning sendes pr. e-mail til chefsekretær Tina N. Mortensen på tnm@mediehusenemidtjylland.dk

Ansøgningsfrist

Torsdag 17. juni 2021. Ansøgningerne vil blive vurderet løbende og behandlet fortroligt.

Tiltrædelse: 1. august 2021