PRIMO Lister

Website, online og offline markedsføring

PRIMO Lister har et varesortiment så omfattende, at enhver overgang i boligen kan forsynes med en finishliste, der dækker eller gør nytte. På samme måde er Advicer til at dække hele markedsføringen ind for PRIMO Lister, så det nytter.

Brochure

PRISLISTER: PRIMOs markedsføringsmateriale er et godt eksempel på, hvordan man på inspirerende vis kommer hele vejen rundt om virksomheden.

Devices
Website
Devices

Hele vejen rundt

Advicer har som full-service reklamebureau leveret både hjemmeside, online markedsføring på sociale medier, kataloger, brochurer, datablade, skiltning, emballage, messematerialer og ikke mindst, rådgivning og sparring undervejs.

Vi er reklamebureau hele vejen rundt i forbindelse med Primo Lister. I samarbejde med kunden er der udarbejdet et årshjul, som vi agerer efter, og derved holdes overblikket, så de forskellige kampagner matcher hinanden på alle platforme hen over året.

Og eftersom vi er inde over både hjemmesiden, branchebrochurer, annoncering til slutkunder, prislister, produktblade, brugsanvisninger – og ikke mindst de mange online discipliner, hvor PRIMO er til stede (Facebook, LinkedIn, YouTube) så er vi med til at sikre, at der holdes der en ensartet linje.

Lister
Glas Og Tætningslister

MILJØFOTOS: Advicer er med til at sikre, at der holdes der en ensartet linje.

Taenk Storre Advicer

Lad os skabe et nyt projekt sammen