BLOG INDLÆG

5 redigerings­apps du skal kende

Brug disse apps til at skabe kvalitet og sammenhæng på dine sociale medier

5 Redigeringsapps Du Skal Kende
DEL

Interesserer du dig for markedsføring, interesserer du dig måske også for sociale medier. Vi har længe både hørt og sagt, at dine kunder er tilstede på de sociale medier, og derfor skal du også være det. Som forbrugere er vi vilde med at lade os inspirere, og derfor skal vi som virksomheder gøre et stykke arbejde for at præsentere vores produkt og service pænt på de sociale medier. Med respekt for at du har en forretning at drive ved siden af din tilstedeværelse online, så guider vi dig her igennem fem gode redigeringsapps, der kan give dig mere effekt for din sparsomme tid, når du skal poste et billede på Instagram.

Først og fremmest vil vi anbefale, at du prøver dig frem. Disse apps kan alle noget forskelligt, og du skal finde den app, der dækker dit behov. Det er langt fra ofte nødvendigt, at du har dine billeder igennem alle disse apps for et godt resultat.

Når du har fundet en redigering, der passer til dig og dit brand, så skriv den ned. Hvilken app brugte du? Hvilke justeringer lavede du? Hvilket filter anvendte du? Det kan virke ligegyldigt, men det bliver på denne måde meget nemt for dig at foretage en lignende redigering næste gang samtidig med, du får en ensartethed på din profil. Mere om dette senere.

Snapseed

Snapseed er virkelig blevet en populær app på redigeringsmarkedet til Instagram. Det er Google, der står bag, og dét sætter specielt sit aftryk på brugervenligheden på denne intuitive app. Snapseed er god til at mætte farver. Det gør du nemt ved at tegne henover det motiv, der skal justeres. Derudover kan du i denne app gøre dit billede lige, hvis det er gået lidt hurtigt med at få det taget, og det derfor er blevet lidt skævt. Endelig vil vi fremhæve healing-funktionen, der kan fjerne eventuelt en grim stikkontakt hurtigt og nemt.

HENT SNAPSEED

Squareready

Squareready har specielt én funktion, som vi er vilde med. Den kan nemlig lave fine, hvide rammer rundt om dine billeder, hvilket kan give luft og afstand mellem dine billeder, når man ser dem på oversigten over din profil. Du kan nemt gemme billederne ned på telefonen, når du er færdig med at redigere.


HENT SQUAREREADY

Photo Wonder

På mørke og overskyede dage kan det virkelig være en udfordring at få produceret godt og pænt indhold til sin Instagram-profil. Photo Wonder bliver din ven, for denne app er specielt godt til at gøre billedet lysere, hvis det er taget i et mørkt lokale, om aftenen eller på en regnfuld dag. Vi kan specielt godt lide denne funktion i Photo Wonder, fordi det kan gennemføres, uden billedet kommer til at se alt for redigeret ud.


HENT PHOTO WONDER

VSCO

Mange professionelle instagrammere bruger VSCO, og det er ikke helt uden grund. Appen er god og professionel. Den indeholder en række præinstallerede gratis filtre, som du kan komme rigtig langt med. Burger du Instagram rigtig meget i din forretning kan du også benytte dig af abonnementsløsningen for mange flere muligheder, hvor du kan lave er personligt filter. Gratis version eller ej, så kan du udover filtrene kan du også her redigere lys, farvemæthed, hvidbalance og meget mere.


HENT VSCO

Unum

Kan du huske, at jeg i starten af dette indlæg nævnte ensartetheden på din Instagram-profil? Med appen Unum er helheden på din profil i fokus og sikrer, at oversigten over din profil er flot. Det betyder faktisk meget, at din side tager sig godt ud, er sammenhængende og indbydende. Det tager kun få sekunder at beslutte, om man vil følge en profil, så du kan se dette som det førstehåndsindtryk, du giver gennem din Instagram-profil.

Med Unum kan du teste looket på din profil, før du udgiver et nyt billede. Appen kan visualisere, hvordan din profil kommer til at se ud med det nye billede og give dig sikkerhed omkring, om det passer ind, eller om du skal gemme billedet til senere og finde et andet at poste først.

HENT UNUM



Fælles for disse apps er, at du kan finde dem dér, hvor du normalt henter dine apps. Du kan bruge dem direkte på mobiltelefonen, hvorfra du med stor sandsynlighed også styrer din Instagram-profil fra. Brug disse apps til at skabe kvalitet og sammenhæng på din profil.

Er du i tvivl om, hvad du skal poste? Vi hjælper dig gerne med at lave en strategi og plan for din tilstedeværelse på de sociale medier. Start en dialog i dag.

Trine Lund

Jeg rådgiver vores kunder i strategier inden for online markedsføring. Jeg hjælper dig til at optimere dit markedsføringsbudget og ramme din målgruppe gennem mine specialer i displayannoncering, sociale medier og Google Ads.